IoT en M2M

InternationalSIM biedt IoT- en M2M-simkaarten op maat gemaakte datatarieven die worden ondersteund door 's werelds toonaangevende Internet of Things-platforms.

Bij InternationalSIM zijn we er trots op met bedrijven samen te werken om veilige IoT- en M2M-oplossingen te creëren. We geven u volledige controle over uw verbindingen met realtime analyses, geavanceerde rapportage en verbeterde beveiliging met al onze IoT-simkaarten. We streven naar connectiviteitsoplossingen die groei op korte termijn en duurzaamheid op lange termijn stimuleren.

We begrijpen dat het hebben van gecontroleerde en veilige connectiviteit misschien niet uw expertise is, maar het verschil kan zijn tussen succes of mislukking voor uw bedrijf. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een IoT-oplossing die bij u en uw bedrijf past.

Onze schat aan ervaring in internationale connectiviteit, onze eenvoudige tariefstructuur en ‘build your own product'-benadering van het IoT nemen alle onnodige complexiteit weg, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u het beste in bent.
Geen producten gevonden voor deze selectie.